Graand-Galon niet op de hoogte van kandidaatstelling vp

De Abop-topper Fidelia Graand-Galon wordt op social media door velen getipt als de aanstaande vicepresident van Suriname. Dat zou uniek zijn voor Suriname, omdat ons land nog nooit eerder een vrouw als vp heeft gehad. Graand-Galon, die sociologe is, laat echter weten de berichten inderdaad gehoord te hebben, maar niet op de hoogte te zijn van zulke plannen. Graand- Galon heeft gediend als ambassadrice van Suriname op Trinidad & Tobago. “De berichten die geplaatst worden, zijn niet van mij afkomstig en I don’t know”, zegt Graand-Galon, die voor de duidelijkheid laat weten niet betrokken te zijn bij de voordracht voor een eventuele positie als vp.  Graand-Galon verwijst naar haar partijvoorzitter voor verdere informatie.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: