Diefstal eerste nacht van total lockdown

De politie van Santo Boma kreeg op maandag 8 juni een melding van een diefstal bij nacht aan de Santopolderweg. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de vrouw des huises. Volgens haar had haar echtgenoot een rugspuit op een tafel in de garage geplaatst met de bedoeling om maandag het erf en omgeving te bespuiten. Toen het echtpaar maandagmorgen wakker werd, merkte men zij dat de rugspuit nergens te vinden was. Echter zagen zij wel sporen, die naar de poort toe liepen. De benadeelde heeft bij de buren informatie gevraagd en het blijkt dat in de nachtelijke uren een voertuig is gezien. Er zijn camerabeelden beschikbaar. In de nacht van zondag op maandag, dus de eerste nacht van de total lockdown die is ingegaan, merken we dat de lockdown de criminelen niet heeft tegengehouden. De benadeelde zegt dat het leven ondragelijk is geworden en vraagt zich af hoe zij weer aan een tweede rugspuit moeten komen. Alles in de winkels is verdubbeld in prijs en het salaris blijft hetzelfde. Mensen hebben het in deze tijd enorm zwaar, aldus de benadeelde. De politie is bezig met het onderzoek.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: