Album Tashans Heartbeat volume 12 is Vaderdag Release

Het nieuwste album Tashans Heartbeat Volume 12 staat al gepland voor online release. De albums Tashans Heartbeat volume 1 tot en met volume 11 zijn uitgebracht door Satish Music Center. De naam Tashan komt omdat de oudste zoon van Satish Jhinnoe Tashan heet. De hoofdzanger van volume 12 is wederom Radjesh Jagroep. In een interview met Dagblad Suriname zegt Jagroep “Voor Tashans Heartbeat vol 1 tot en met Tashans heartbeat vol 7 heb ik de vocals alleen mogen doen. Op de albums daarna heb ik duets gedaan met de bekende Surinaamse zangeressen Sachida Sewgobind, Sharmila Ali en Prianka Parohi. Tashans heartbeat vol 12 is een vaderdag special album en de vocals hierbij zijn gedaan door mijn persoon, Radjesh Jagroep” aldus de artiest.

Het muzikale gedeelte van het album voor 2 volumes werd gedaan door Djwala Lacham. De rest is gedaan door Radjesh Jagroep in Khannamusic studio. Radjesh Jagroep is een professionele zanger, muzikant en studio recordist uit Suriname. Hij is voorzanger geweest van muziekformatie The Juniors Suriname, Bandleader, toetsenist en zanger van Beni’s Houseband en NSL Houseband. Momenteel is hij manager en bandleader van Khannamusic Rockband. Daarnaast is hij ook manager van Khannamusic studio en online karaoke shop Khannamusic.net

Het album zal in Suriname verkocht worden door SMC  en in de rest van de wereld online op www.satishmusiccenter.com.  De release hiervan staat gepland voor donderdag 19 juni in Suriname en tevens online. Jagroep zal in verband met de album release op 21 Juni Live zijn op Facebook, en wel om 14.00u Surinaamse tijd en  19.00u Nederlandse tijd. Volume 12 is een product van Khanna music studio in Antwerpen, België. De Mix en master zijn gedaan door Akaash Jagroep en Ritesh Jagroep. Zij wensen de hele gemeenschap en fans veel luisterplezier toe.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: