Omi Vaidya over 3 Idiots en meer

Acteur Omi Vaidya, die beroemd werd vanwege zijn personage Chatur Ramalingam in 3 Idiots, ging recentelijk LIVE vanuit  The Indian Express’ Facebook pagina om onder andere te praten over zijn nieuwste  Eros Now project Metro Park Quarantine Edition, het Rajkumar Hirani regieproject en de lockdown, among more.

De acteur gaf aan dat velen denken dat hij 3 Idiots zonder meer kreeg. “ Ik kreeg de rol na jarenlange inzet en veel steun van mijn familie in het volgen van mijn droom.” Hij zei dat zijn personage Chatur zo een impact heeft gehad op het publiek, dat het nu moeilijk is om hem in een andere avatar te accepteren. Wil hij daarvan af? “Nee maar ik wil wel een uitdaging. Ik wil verschillende dingen doen. Een andere rol zoals  Chatur zou mij nu niet boeien, ik hoef niet zozeer achter het geld aan. Dus ik vind niet erg om de juiste rol af te wachten.”

Op de vraag of hij contact onderhoudt met zijn 3 Idiots co-sterren zei hij dat hij nog contact heeft met Madhavan. “Hij is een geweldige man. Vorig jaar zag ik Aamir. Die heeft het erg druk, maar we deelden toch wat tijd met elkaar.”

Over de opnamen voor Metro Park Quarantine Edition zei de acteur dat deze een fijne ervaring waren. “Acteurs zijn bevoorrechte mensen, omdat we ons niet bezig hoeven te houden met andere zaken, zoals de camera, make-up enz. We moeten enkel de dialogen leren. En uiteindelijk krijgen wij de meeste erkenning omdat men ons ziet op het witte doek en niemand anders. Het is dan ook makkelijk om het hele team te vergeten, dat hard werkt en ervoor zorgt dat jij als acteur er goed uitziet op het witte doek. Wanneer ik alles zelf moet doen besef ik dat degenen die de erkenning moeten krijgen, het juist niet krijgen.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: