Aangifte seksuele intimidatie tegen de broer van Nawazuddin Siddiqui in Delhi

Een familielid van Nawazuddin Siddiqui heeft aangifte gedaan terzake seksuele intimidatie tegen de jongste broer van de acteur, Minazuddin Siddiqui, op een politiebureau in New Delhi.

Naar eigen zeggen was ze minderjarig toen het vermeende misbruik voor het eerst plaatsvond en het duurde tot drie maanden voordat ze in 2017 trouwde.

In een telefonisch gesprek met indianexpress.com zei ze: ‘Ik was negen jaar oud toen Minazuddin chachu (oom) zich raar begon te gedragen met mij. Ik zou me ongemakkelijk voelen, maar ik heb nooit geweten dat het seksueel misbruik was, ook al vond ik het ongepast. ‘

Ze zei dat toen ze haar vader over de vermeende intimidatie had verteld, hij haar had gevraagd zich rustig te houden. ‘Ik heb ook geprobeerd te praten met Bade Chachu, Nawazuddin Siddiqui, maar hij vertrouwde mij ook nooit. Ik bleef het gevoel hebben dat ik ongelijk had. Maar toen badi chachi Aalia Siddiqui klaagde over misbruik in het gezin, realiseerde ik me dat ik het bij het verkeerde eind had. Ik benaderde haar en vertelde wat ik allemaal meemaakte. Ze vertelde me dat ik het niet verkeerd had om me zo te voelen en dat hetgeen Minazuddin chachu met mij deed, ongepast was. Ze zei dat ik voor mezelf moet opkomen. Ik heb de moed om eindelijk mijn stem te laten horen en ik zal juridische hulp zoeken om gerechtigheid te krijgen. ‘

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: