Peiling: met welk percentage moeten de salarissen van onze leiders ingekort worden?

Dat was de laatste vraag in de recentste peiling van Dagblad Suriname online.

Er deden 1.817 personen mee aan de peiling. 807 personen (43%) daarvan vinden dat de salarissen van DNA-leden en ministers met minstens 50% besnoeid moet worden, 424 personen (23%) zien die lonen liever met 30% afnemen, 223 personen (12%) willen een inkorting zien van minstens 20%, 210 lezers (11%) geven de voorkeur aan een besnoeiing van minstens 40% en 68 personen (4%) willen minstens 10% minder aan salarissen van DNA-leden en ministers besteden.

Toch zijn er ook mensen, 139 (7%0 om precies te zijn, dat de salarissen van onze leiders mogen blijven hoe ze nu zijn. 

Blijf Dagblad Suriname lezen op www.dbsuriname.com., en doe mee aan onze peilingen…

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: