Leegstaande woning Nidhastraat afgebrand

De brandweer kreeg zaterdagavond omstreeks 19.07 uur een melding van een woningbrand aan de Nidhastraat in het politieverzorgingsgebied van Uitvlugt.

Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat de brandweer binnen vijf minuten op het brandadres aanwezig was.

Ter plaatse aangekomen bleek dat een laagbouw houtenwoning, met een oppervlakte van 8 bij 4 meters, in brand stond, althans de binnenzijde van het bedoeld pand stond in brand. Het betreft in deze een leegstaande woning welke niet aangesloten was op het EBS-net en ook niet tegen brand was verzekerd. 

Een alerte bewaker heeft de brand ontdekt. Hij maakte terstond contact met de Command Center die de brandweer inschakelde. Volgens Pinas is de brandoorzaak vooralsnog onbekend. Omstreeks 19.26 uur was de brand onder controle. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

De politie van Uitvlugt is bezig met het onderzoek.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: