Nushrat Bharucha heeft leuk gesprek met artsen die zich inzetten tegen COVID-19

Terwijl we in deze pandemie veel Bollywood-beroemdheden zien die er alles aan doen om mensen in nood te helpen, doet ook actrice Nushrat Bharucha haar deel. Het gebaar van Nushrat gaat echter meer over het verspreiden van vreugde in het leven van sommige mensen die erg behulpzaam zijn geweest bij de behandeling van patiënten met Covid-19.

In het verleden hebben huisdokters de wens geuit dat het leuk zou zijn om met Nushrat Bharucha te praten, omdat ze dol zijn op haar werk. Nushrat was ook erg opgewonden hierover en is het gesprek aangegaan met de artsen. Het ging hierbij over hun ervaring bij het werken gedurende de pandemie, leuke verhalen uit deze moeilijke tijden en nog meer..

Nushrat zei over dit gesprek: ‘Door met hen te praten, wil ik dat ze het gevoel hebben dat ze hierin niet alleen staan. We zijn allemaal erg dankbaar voor wat ze voor ons hebben gedaan en doen. Het is vreselijk moeilijk voor hen, ook zij hebben gezinnen, maar ze staan ​​daar en doen hun best, dus dit is mijn manier om ze het gevoel terug te geven dat we hen steunen. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: