De 5 keer toen Ranbir Kapoor en Ranveer Singh samen waren

Voorbij zijn de dagen dat exen elkaar de nek omdraaien in de industrie. Deepika Padukone ontkrachtte de mythe toen ze een film maakte met haar ex-vriend Ranbir Kapoor na hun breuk. Ondanks dat ze met Ranveer Singh is getrouwd, heeft de actrice een hartelijke relatie met Ranbir. Sterker nog, Ranbir en Ranveer zijn ook goede vrienden en worden vaak bij verschillende gelegenheden samen gezien. Van een gekke dans op een feestje tot samen een talkshow doen, deze foto’s van de jongens bewijzen dat ze er geen moeite mee hebben om samen een leuke tijd te hebben, ondanks hun eerdere connectie.

02/6​Deepika’s ‘favourites’ in one frame

Vorig jaar deelde Deepika tijdens de Filmfare-awards een foto die wel een miljoen dollar waard was op haar Instagram-verhaal met Ranveer, Ranbir en Vicky Kaushal. Het onderschrift van de foto was: “Al mijn favorieten in één frame.” De jongens hadden een gala-tijd terwijl ze hun overwinning vierden. De foto zelf spreekt boekdelen over het comfortniveau van Ranbir en Ranveer bij elkaar.

03/6​  Koffee met de jongens

Het is geweldig Ranbir en Ranveer samen te zien bij Karan Johar’s talk show. Hun kameraadschap was het hoogtepunt van de aflevering. Mogelijk was het de eerste keer dat de twee samen te zien waren in een show.

04/6​Dans alsof er niemand kijkt

Ranbir en Ranveer gooiden enkele jaren terug de benen los op een verjaardagsfeest. Ze dansten op een tafel en Ranveer ging er zelfs toe over Ranbir te tillen. Het zal allemaal niet gauw vergeten worden door de fans. 

05/6​ Een grote liefdevolle familie

De recente foto waarop Ranbir, Ranveer, Deepika, Alia Bhatt, Shah Rukh Khan, Aamir Khan en Karan Johar te zien waren, ging viraal op het internet vanaf het moment dat het was gepost op social media. Dit is verreweg de beste foto’s die fans te zien hebben gekregen.

06/6​Tamasha throwback

Tijdens de opnamen voor Imtiaz Ali’s ‘Tamasha’ belandde Ranveer op de sets van de film in Corsica voor een ontmoeting met Deepika. Daar chillde hij met Ranbir en andere teamleden. Bosco Martis deelde de foto via zijn Instagram.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: