Asociale figuren brengen anderen in gevaar

In het kader van de snelle stijging van het aantal Covid gevallen heeft de president, zeer terecht, nieuwe lockdown maatregelen afgekondigd. Echter zijn er asociale figuren die zich aan God noch gebod storen. Dit zijn de mensen die met hun kleine busjes en taxi’s de route van de particuliere bussen hebben overgenomen en al 10 weken mensen als sardienen in hun voertuigen proppen en woekerprijzen vragen. De regels aan hun laars lappend, zijn deze figuren nog steeds bezig op agressieve wijze mensen te ronselen en te proppen in hun voertuig, waarbij zij de orde en rust verstoren door luidop te claxonneren om aandacht te trekken en ook de doorstroom van het verkeer op te houden door midden op straat te stoppen om mensen te laten instappen. De politie is even verschenen om erop te wijzen dat er niet meer dan vijf personen vervoerd mogen worden en dat iedereen een mond/neuskap op moet hebben en de handen moet ontsmetten. Zolang de politie erbij stond, verliep het goed, maar op het moment dat de politie weg was, was het hek weer van de dam. We moeten ook in gedachten houden dat deze figuren vroeger de Albina route onderhielden en hoogstwaarschijnlijk ook dezelfde mensen zijn die in het weekend naar Papatam gaan om vermoedelijk besmette personen op te halen om naar de stad te vervoeren. Sommigen nemen niet eens de moeite het vuil van hun voertuig te halen als ze op de maandag weer bv PL komen rijden; je ziet het zand van de modderwegen van Papatam nog aan de voertuigen. Het is door toedoen van deze asociale figuren dat het virus zich zo heeft kunnen verspreiden, terwijl wij al Corona-vrij waren. Hopelijk lezen de betreffende autoriteiten dit ook en treffen maatregelen, want zo kan het niet doorgaan. Zachte  heelmeesters maken stinkende wonden. Wacht niet tot het kalf verdronken is. 

John D. Haywood

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: