Salman Khan over Aishwarya Rai en Abhishek Bachchan’s huwelijk

Aishwarya Rai Bachchan en Abhishek Bachchan zijn 1 van Bollywood’s leukste koppels en ze hebben dan ook veel fans. De twee trouwen in 2007 en zijn de ouders van een dochter genaamd Aaradhya.

Maar Aishwarya’s relatie met Salman Khan was een van de heetste onderwerpen tegen het einde van de jaren 90 en het begin van 2000.  De twee gingen in 2002 uit elkaar en hebben elkaar steeds vermeden. Toch had de acteur het ooit over Ash in een vraaggesprek.

De Bhaijaan van Bollywood zegt dat hij blij is dat ze getrouwd is met Abhishek aangezien hij een goede man is en uit een goede familie komt. HIj wenste hen ook het allerbeste.

Ondertussen zijn Aishwarya en Abhishek gelukkig getrouwd en is Salman naar verluidt in een relatie met Iulia Vantur. Voor wat zijn werkzaamheden betreft kan worden gemeld dat Salman ‘Radhe: Your Most Wanted Bhai’ heel graag wil afmaken. Door de uitbraak van het coronavirus werden de werkzaamheden een halt toegeroepen.

Ash gaat samenwerken met Mani Ratnam voor ‘Ponniyin Selvan’, terwijl Abhishek hele interessante projecten in de pijplijn heeft zoals ‘Bob Biswas’, ‘Ludo’ en ‘The Big Bull’.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: