Jurel wilt gezamelijke inspanning tegen besmetting landgenoten in Para

De recreatie oorden worden per onmiddelijke ingang gesloten, meeneem service voor restaurants en andere eethuizen en consumptie in bars of voor winkelpanden is verboden. Alle aangekondigde versoepelingsmaatregelen op recreatie oorden en horeca bedrijven in Para, worden per 1 juni teruggedraaid door districtscommissaris, Armand Jurel.

“Het commissariaat van Para stopt in beginsel ook de administratieve dienstverlening voor twee weken. Uitzonderingen zijn mogelijk. Vuilophaalmedewerkers en bestuursambtenaren zullen beperkt hun werk voortzetten en alleen op afroep beschikbaar zijn”, zegt Jurel. De meest recente uitbraak van COVID-19 besmettingen in Suriname, waarbij de code rood van kracht is, maakt dat de burgervader deze maatregelen noodzakelijk acht.

Jurel waarschuwt winkeliers die alcohol verkopen aan klanten die het ter plekke consumeren, om zulks na te laten en zegt dat de autoriteiten van het district zullen optreden tegen alle samenscholingen met meer dan 5 personen.

De burgervader roept alle ondernemers en de gemeenschap van Para op, om terug te gaan naar de hoogste voorzorgsmaatregelen en zodoende gezamelijk de besmettingen tegen te gaan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: