Covid-19 Crisis Team Speciale Update

Het COVID-19 Crisis Management Team betreurt het dat berichten over mogelijke verscherping van maatregelen prematuur in de media zijn gebracht en een onnodige paniekreactie teweeg hebben gebracht in de samenleving. De beraadslagingen zijn nog gaande en adviezen over diverse scenarios worden nogmaals bekeken.

President Desiré Bouterse komt morgen met een statement waarin de verscherpte maatregelen zullen worden aangekondigd.

Aan de gemeenschap wordt gevraagd zich rustig te houden en niet onnodig in paniek te raken of paniek te zaaien onder elkaar. Er zal bij de te treffen maatregelen in voldoende mate rekening worden gehouden met de noodzakelijke behoeften van het volk.

Blijf u de officiële berichtgevingen volgen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: