Album Khoon Se Khoon Juda Huwa ode aan Kishen Bholasing

Zanger Rabinder Bholasing is de broer van wijlen Kishen Bholasing. Hij heeft zijn nieuwste album “Khoon Se Khoon Juda Huwa” gelanceerd. Dit album is een ode aan de Baithak gana zanger die vrij vroeg uit ons middens is weggerukt vanwege het coronavirus. In een interview met Dagblad Suriname zegt Rabinder Bholasing dat dit albun “Khoon Se Khoon Juda Huwa” 10 nummers telt die allemaal door hem zijn gezongen. Hiertoe behoren o.a. ook de nummers “ Ham chor chale”, “ lo Khoon Se Khoon Juda Huwa” en “ Aadmi Musafir Hai”. Dit album is verkrijgbaar bij Rabinder en ook bij Satish Music Center. Een bijzonder woord van dank aan een ieder die heeft bijgedragen aan de realisatie, en in het bijzonder de hoofdsponsor Kiran Dharmlal op wiens verzoek er is gewerkt aan dit album. Het is heel speciaal voor Kishen met wie ik samen ben opgegroeid en zodeonde hem heb mogen zien groeien in de muziekwereld. Zover zelfs dat dat hij in Nederland zijn muziekgroep heeft kunnen oprichten onder de naam Kishen & Friends. Wij komen uit een muzikale familie en hebben veel mogen leren van onze gehele familie. Het begon allemaal met de familieband Shri Vishnu Sangeet Samaaj. Momenteel heb ik mijn eigen muziekgroep Dosti Musicians. De muzikale omlijsting van het album is gedaan door leden van de Dosti Musicians. Te noemen Rabinder ,Nawin, Perkash , Adjai en Amresh Bholasing, Sujal Oemraw en Akshay Phagoe. Tenslotte, dank aan alle sponsoren, fans en ook aan Dagblad Suriname die bekendheid heeft gegeven aan dit initiatief,” aldus Rabinder Bholasing

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: