Akshay Kumar verwerpt het nieuws

Akshay Kumar is overal geweest om zijn hulp uit te breiden voor de mensen in nood tijdens deze coronavirus pandemie. De acteur kwam echter onlangs om de verkeerde redenen in de schijnwerpers toen het nieuws de ronde begon te doen dat hij een chartervlucht boekte voor zijn zus en haar twee kinderen te midden van een lockdown. Akshay ging op Twitter om niet alleen het correct nieuws te verspreiden, maar hij ging ook in ook op de site die het nieuws voor het eerst publiceerde.

Akshay beschuldigde de mensen voor het publiceren van valse en onbevestigde rapporten: “Dit nieuws over het boeken van een chartervlucht voor mijn zus en haar twee kinderen is van begin tot eind nep. Sinds de sluiting is ze nergens meer geweest en ze heeft maar één kind! verder  overweegt zij juridische stappen, genoeg om valse, verzonnen berichten te verdragen!

Volgens het nieuwsbericht dat de ronde deed op sociale media deed, boekte Akshay Kumar een volledige passagiersvlucht voor zijn zus, haar twee kinderen en een meid om vanuit Mumbai naar Delhi te vliegen. De rapporten vermeldden ook dat de vlucht een capaciteit had van ongeveer 186 passagiers. Niemand anders mocht echter met hen reizen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: