Vervolg videoclip “W’O SET’ EN!” viraal op social media

Een nieuwe videoclip gelanceerd door de VHP, de grootste politieke partij in Suriname, gaat momenteel viraal op social media. Het is een vervolg clip van het succesvolle campagnelied met als titel “W’O SET’ EN!”.

De makers van de clip geven mee in een interview met Dagblad Suriname dat het idee achter deze vervolgclip heel simpel is. Het volk heeft gestemd en de huidige regering is massaal afgewezen. Als de grootste en ook wel slechte verliezer van de verkiezingen wil de huidige regering de stemmen vertrappen door middel van fraude, uitstel, verwarring en onrust te zaaien omdat ze hun macht niet uit handen willen geven. Maar het volk heeft er schoon genoeg van en komt nu op voor haar rechten. Het mooie van deze video is dat dit geen politieke partij video is. Dit is letterlijk “Bondru Kon Na Wan” van verschillende Surinamers van alle politieke partijen, het echte volk van Suriname. Daarom zie je ook geen oranje, groene, gele, rode of paarse shirts maar hebben wij bewust deze video zwart/wit gemaakt. Het is dan ook een (1) natie die de regering gaat dwingen om nu op te stappen en plaats te maken voor een nieuwe regering die de problemen in het land zal oplossen door goed beleid en integere bestuurders.” aldus de makers.

De bovenstaande boodschap is duidelijk terug te beluisteren in deze nieuw videoclip. Muziekliefhebbers en Surinamers reageren er positief op en delen het massaal verder op social media.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: