Shamita Shetty zit 20 jaar in de film industrie

Shamita Shetty begon haar carrière in 2000 met de film Mohabbatein. Met haar optreden als Ishika werd ze al snel een begrip. In de loop der jaren speelde ze in verschillende films, waaronder Tamil en Telugu films. Terwijl sommige van haar films het publiek vermaakten, heeft ze ook een paar flops te verwerken gehad.

In gesprek met een persbureau, over het voltooien van 20 jaar in de industrie, zei Shamita Shetty dat ze zich duidelijk herinnert hoe verlegen ze was toen ze zich in de industrie voegde. Ze zei dat haar reis interessant was omdat er veel ups en downs waren. Shamita zei dat ze helaas niet veel films heeft gemaakt, maar dat alle aspecten van haar leven haar een tot een beter persoon hebben gemaakt.

Shamita begon haar carrière met de hitfilm Mohabbatein en zei dat ze een beetje selectief was in de films die ze koos. Ze zei dat er films waren die haar kant opkwamen, maar dat ze er geen deel van wilden uitmaken, alleen maar om op sets te kunnen staan. Ze zei dat dit de reden was voor het gat in haar carrière en dat het moeilijk was.

Shamita Shetty kijkt momenteel uit naar een paar nieuwe projecten. Ze zei dat ze op het punt stond om voor een webserie opnamen te doen, maar toen kwam de lockdown.  Shamita heeft een film gemaakt met de titel The Tenant, die binnenkort wordt uitgebracht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: