Romario Panka van muziekformatie Opmaat lanceert nummer “Rosa”

 “Rosa” is de nieuwste hitsong. Het is een nummer gedaan door Romario Panka. In een interview met Dagblad Suriname zegt Panka “zoals velen weten zing ik altijd liederen voor de Surinaamse vrouwen en aangezien wij ons allemaal nu bevinden in een lockdown, leek het mij een mooi moment om een nummer te maken dat niet alleen mooi is om naar te luisteren maar waar echt letterlijk iedereen over kan meepraten of meezingen. Mijn nieuwste lied heet “Rosa” en gaat om het feit dat Rosa in dit lied de vrouw is die vanwege de huidige situatie thuis zit en niks te doen heeft maar toch een slechte naam krijgt. Ik had in december nog een nummer 1 Hit gescoord met de song “je bent een topper” dus ik hoop dat Rosa los van een hit ook beluisterd zal worden. Als het weer mogelijk is om te vliegen is het mijn doel om weer met mijn muziekgroep naar Suriname te komen. Daar leg ik eerlijk gezegd alleen mijn focus op. Niet alleen voor een tour maar ook om me hoofd een poosje te laten rusten. Seeka ju sei” aldus Panka

Muziekformatie Opmaat had heel veel boekingen staan voor dit jaar, maar door vanwege Corona staat gewoon echt alles stil. Romario Panka heeft wel dagelijks zingende boodschappen die hij bezorgd. Panka staat zelf niet stil en zegt aanvullend dat hij nog heel veel nummers in de studio heeft waar hij ook nog mee bezig is. Voor nu is het gewoon wachten totdat deze Corona-situatie is opgeheven”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: