Man beroofd van portemonnee

De politie van Leiding 9A kreeg op zaterdag 30 mei een melding van een beroving op de kruising gevormd door de Richard van Geneweg en de Commissaris Weytjingweg.

De wederhelft van het slachtoffer heeft haar verhaal ook op social media gedaan. Zij schreef het volgende:

Vandaag is mijn man beroofd op klaarlichte dag om 11 uur ’s morgens op het kruispunt van de Richard van Geneweg en de Commissaris Weythingweg. De dieven waren met hun tweeën. Ze haalden de auto van mijn man in. Mijn man hoorde een klap dus dacht hij dat hij aangereden was. Hij stopte met zijn wagen en stapte uit de wagen. De twee anderen stapten ook uit en een van ze rukte het klepje van het midden console stuk van zijn auto eraf en nam zijn portemonnee weg. Hieronder foto van een van de dieven. De andere verdachte zat al in de auto met de portemonnee. De ene op de foto heeft het achterkenteken omgebogen maar was te laat om ook het voorkenteken te buigen. Dit is 1 van de daders op de foto. Wie kent hem? Mijn man heeft jammer genoeg geen foto van de andere kunnen maken. De andere is dik”.

Het betreft in deze een grijs gelakte Toyota Allion met het kentekennummer PG-23-93. De aangifte is terzake opgenomen en het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: