Mogelijke Covid patient meldt zich aan op politie Santo Dorp

Een man heeft zich op vrijdag 29 mei omstreeks 14.30 uur aangemeld bij de politie van Santo Dorp met symptomen van Covid-19. Hij is buiten het bureau onder politie bewaking opgehouden.

De politie heeft sinds de aanmelding van deze man naar de desbetreffende instanties gebeld, echter krijgen zij geen respons. Er wordt gezegd dat de politie de patiënt in de boeien moet slaan en op het station moet houden.

Rakesh, de man in kwestie zegt dat hij in aanraking is gekomen met de 12de positief geteste persoon die op 25 mei vanuit Frans-Guyana is gekomen. Hij klaagt van pijnen aan zijn heel lichaam. Dagblad Suriname probeerde kolonel Jerry Slijngard te contacten echter was hij niet bereikbaar. Hij was op dat moment in de Covid meeting. De familie heeft ook aantal pogingen gemaakt om op het hotline nummer van Covid te bellen, echter zonder het gewenste resultaat. Pas toen is de man naar de politie geweest en heeft daar zijn verhaal gedaan.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: