‘Het gaat uiteindelijk om de stem van eenieder in het land’

“De verkiezing is inmiddels achter de rug.  Dat geeft een gerust gevoel. Dat een andere partij, waaronder de VHP, nu de kans krijgt, geeft aan dat wij nieuwe kansen en ervaringen in het leven tegemoet zullen zien”, zegt een burger aan de krant. Maar niet eenieder is blij met het eindresultaat. Dat blijkt uit opmerkingen van andere burgers. Een andere burger benadrukt dat zij de overwinning van de VHP niet zag aankomen. Zij stelt aan dat zij vanaf het begin achter haar gekozen partij stond en dat zij het zag zitten. “Ik heb met alles meegedaan en zat vol verwachting dat de paarse partij terug zou komen. Maar uiteindelijk gaat het niet om een burger van een land, maar de stem van eenieder in het land”, stelt zij. Een burger op leeftijd, Ellewiez, gaf aan dat het niet uitmaakt welke kleur eigenlijk aan de macht komt, zolang de persoon een goed doel voor het oog heeft en een streven heeft voor de vooruitgang van het land als gekozen president. “In het leven kijkt men alleen naar kleur en ras, maar vergeet uiteindelijk het belangrijkste onderdeel: het samenwerken en streven naar vooruitgang van de bevolking en het land. Dus het maakt voor mij niet uit welke kleur aan de macht komt, zolang de persoon hetzelfde doel voor ogen heeft voor land en volk”, aldus Ellewiez. 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: