Fukrey 3 makers willen COVID-19 situatie verwerken in de film

Door de aanhoudende pandemie is de filmindustrie tot stilstand gekomen. Filmmakers voorspellen al dat er in de nabije toekomst verschillende films zullen uitkomen waarin de situatie rondom het coronavirus is opgenomen. Regisseur Mrigdeep Singh Lamba zegt nu dat hij overweegt de COVID-19-situatie op te nemen in het derde deel van zijn succesvolle franchisefilm Fukrey.

Lamba sprak met een persbureau en zei dat net als de vorige twee delen – Fukrey en Fukrey Returns, de derde film ook veel entertainment zal bevatten en een sociale boodschap zal hebben. Hij zei dat het oorspronkelijke script de COVID-19-situatie niet vermeldt. De makers hebben dit nu echter overwogen en besproken. De filmmaker zei dat ze voorzichtig moeten zijn met hoe ze het laten zien, zodat het niet krachtig lijkt.

Lamba zei verder dat ze vóór de lockdown aan Fukrey 3 waren begonnen. Ze hebben een verhaal en het script is voor 80 procent compleet. Fukrey’s cast Pulkit Samrat, Varun Sharma, Ali Fazal, Manjot Singh, Pankaj Tripathi en Richa Chadha keren terug voor het derde deel met een paar toevoegingen, bevestigde de regisseur.

Ondertussen zei Lamba dat als hij de COVID-19-situatie niet in Fukrey 3 kan toepassen, hij van plan is er een lange speelfilm over te maken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: