Ex-partner mishandelt vrouw tot in huis

De politie van Uitvlugt is bezig met de opsporing van de gewelddadige verdachte, die zijn ex-partner op zondag 24 mei op beestachtige manier heeft mishandeld en haar goederen in huis heeft vernield. Uit het onderzoek blijkt dat de vrouw sinds januari 2020 de relatie met deze man heeft beëindigd. Op die bewuste dag is de verdachte thuis bij haar getogen aan de Franchepanestraat en heeft het slachtoffer met zijn vuist slagen toegebracht, met als gevolg dat zij ernstige letsels heeft opgelopen. Of er sprake is van fracturen kan nog niet worden vastgesteld, daar het visum van de behandelende arts nog niet binnen is. De politie heeft de personalia van de verdachte. Zijn aanhouding is een kwestie van tijd, zegt de politie.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: