Zulile Blinker uit de Performance art wereld over de huidige situatie

Zulile Blinker is heel actief en bekend vanuit de Performance art wereld. Zij is Spoken Word artiest en oprichter van Stichting Platform Support Suriname. Ze coacht ook haar groep Kokolampu. Andere activiteiten en producten: Kokolampu Creations (bijouxs)/Kokolampu Poetry Sessions (training en coaching). Wij zijn bekend met de edities van Poetry & Beyond Spoken Word, Beeldende Kunst, Dans, Muziek, Theater en Fashion fuseren. In een interview met Dagblad Suriname geeft Blinker mee dat vanwege het coronavirus het momenteel helaas niet mogelijk is om bijeen te komen en evenementen te organiseren. Desondanks zijn deze tijden een goed moment om creatief bezig te zijn. De groep Kokolampu (creatieve kweekvijver) is in de rust bezig om vanuit hun eigen zijn te creeëren met het vooruitzicht om innovatiever uit de bus te komen. Blinker heeft twee poetry tracks: ‘In A Sabi Fu Ten’ en ‘Zonder Moeders’ gelanceerd die nu te beluisteren zijn op diverse radiostations en social media.

Verder is het afwachten wat de situatie met zich meebrengt. Daarnaast is de focus voor elke Surinamer nu de uitslag van de verkiezingen. Het is te kort om nog aanpassingen te plegen aan de huidige situatie…mindset is de sleutel tot vooruitgang”: aldus Blinker

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: