Juhi Chawla stelt boerderij ter beschikking

De afsluiting heeft de economische status van verschillende mensen beïnvloed, aangezien de meerderheid van de banen is verdwenen. Actrice en milieuactiviste Juhi Chawla probeert de boeren in deze moeilijke tijd te helpen. De actrice heeft familieboerderijen aan de rand van Mumbai, waar een team van experts biologische landbouw uitoefent. Juhi heeft het land nu beschikbaar gesteld aan landloze boeren om dit seizoen rijst te verbouwen.

In gesprek met een roddelblad zei Juhi dat ze boeren rijst laten verbouwen en in ruil daarvoor een klein deel van de producten voor zichzelf mogen nemen. Ze zei verder dat dit geen nieuwe praktijk is en dat het teruggaat naar het verleden toen de landbouw op deze manier werd gedaan. Juhi zei dat de boeren het land, de bodem, wind en lucht beter kennen dan stadsmensen ooit zullen leren uit schoolboeken.

Juhi zei ook dat ze haar mensen heeft gevraagd nauwlettend toe te zien op de kwaliteit van de rijst die ze zaaien en dat ze alleen biologische methoden gebruiken. De actrice zei dat dit een win-winsituatie is voor zowel de boeren als voor haar. Ze zei dat de lockdown een goed gevoel in haar hoofd heeft gebracht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: