Chietra Bahora gelooft in de terugkeer van de VHP

Chietra Bahora, wie kent haar nou niet. Ze is niet alleen de voorzitter van ChietSana Foundation Nederland en Suriname, maar ook een steengoede presentatrice. Ze woont in Nederland maar werkt met hart en ziel voor de sociaal zwakkeren in Suriname. Hierdoor voelt ze zich meer betrokken bij de ontwikkelingen in Suriname dan een gemiddelde diaspora. Ze besloot om twee weken voor de verkiezingen via FB, live sessies te geven om zo Nederlanders te informeren, Diaspora’s te stimuleren, Surinamers te motiveren en zwevende kiezers te inspireren. Ze is een grote bewonderaar van de heer Robby Makka (financieel econoom, analist, commentator en grote VHP-sympathisant) tevens voorzitter van Diaspora Management. Ook hij ging 14 dagen live op FB om mensen op de hoogte te houden van de verkiezingen. Al gauw raakte Chietra geïnspireerd door de drive van Robby Makka om je kleur te bekennen en er openlijk voor uit te komen. Nadat Chietra zich goed had ingelezen in het partijprogramma en in de cv’s van de kandidaten van de VHP besloot ze volop gas te geven om niet alleen informatie te delen, maar ook campagne te voeren voor de VHP. Haar live sessies werden honderden keren gedeeld en tijdens een live sessie van Robby werd er zelfs aangegeven dat hun beeldmateriaal in totaal 450.000 mensen wist te bereiken. Wat een resultaat! Ze is een dame waar je “U” tegen zegt. De manier hoe ze haar boodschap overbrengt is strak, rechtvaardig, hard, maar met heel veel humor. De mix van de Nederlandse taal met het Sarnami en het Surinaams heeft veel indruk gemaakt op heel veel kijkers. Chietra kijkt er met een tevreden gevoel naar terug. Oranje is de kleur waarin ze gelooft en waarvoor zij is uitgekomen en VHP is voor haar de partij die Suriname zal redden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: