Nawazuddin Siddiqui en familie in thuis quarantaine

Nawazuddin Siddiqui en zijn familie zijn in quarantaine geplaatst nadat ze onlangs in hun geboorteplaats Muzaffarpur, Uttar Pradesh, zijn aangekomen. Nadat ze toestemming verkregen om te reizen te midden van een landelijke afsluiting, zijn ze volgens de richtlijnen van de regering in isolement geplaatst.

Nawazuddin Siddiqui, zijn broer, schoonzus en moeder bereikten hun geboorteplaats om Eid op 11 mei te vieren en zijn tot 25 mei onder verplichte isolatie geplaatst. Volgens rapporten werden ze wel allen negatief getest op het Coronavirus.

Ondertussen is bekend dat Nawazuddin Siddiqui zal schitteren in Ghoomketu. De film, geregisseerd door Pushpendra Nath Misra, is een komedie drama vanuit het oogpunt van een onervaren schrijver die worstelt om het te maken in de filmindustrie in Mumbai.

De film bevat eveneens speciale cameo’s van Amitabh Bachchan, Ranveer Singh, Sonakshi Sinha, Chitrangada Singh, Lauren Gottlieb, en filmmaker Nikhil Advani.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: