Kandidaat DR van A20, Ileen Sandaal, 23ste verkeersdode

Kandidaat voor de Districtsraad van de politieke partij A20, Ileen Sandaal, is zondagochtend rond 02.00 uur bezweken in het ziekenhuis. Zij was zaterdagavond 18.30 uur betrokken bij een zware aanrijding aan de Afobakkaweg ter hoogte van mast 50. Bij deze aanrijding waren drie voertuigen betrokken waarvan twee richting Afobakka reden terwijl de veroorzaker richting Paramaribo reed. Het voertuig, een witgelake Toyota Ractis, dat richting Paramaribo reed met de bestuurster S.C. en de mede inzittende F.V. heeft bij een inhaalmanoevre de controle verloren over de besturing. Zij botste eerst met een witgelakte Toyota Alex met de
bestuurder D.J., en vervolgens kwam zij fontaal in botsing met een witgelakte Toyota Probox met de bestuurster Ileen Sandaal. Deze laatste was met 3 personen in haar voertuig.

Sandaal raakte vanwege de aanrijding bekneld in haar wagen. Zij werd door de brandweer bevrijd. Door de frontale botsing liep zij frakturen op aan haar beide benen. De overige inzittenden van haar auto hebben frakturen opgelopen. 

De bestuurder D.J. heeft geen letsels opgelopen. Hij heeft tijdig uitgeweken en heeft de fatale botsing kunnen voorkomen. Het voertuig heeft schuurschade opgelopen.  De veroorzaker S.C., heeft diepe snijwonden aan haar beide benen opgelopen en haar mede inzittende F.V. had geen gevoel aan zijn linkerarm. 

De politie van Paranam heeft de betrokken wagens in beslag genomen ter herkeuring. Geen van de drie bestuurders verkeerden onder invloed van alcohol en alle betrokken bestuurders zijn in het bezit een geldig rijbewijs. De politie zegt dat drie ambulances werden ingezet om de slachtoffers naar de SEH af te voeren. Het slachtoffer Sandaal heeft op de SEH het leven gelaten. Zij is voor dit jaar de 23ste verkeersdode.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: