Busje met 9 personen over de kop

Een Noah busje dat zaterdag vanuit Afobaka richting Para reed is ter hoogte van de Marshallkreek betrokken geweest bij een verkeersongeval.

In het voertuig zaten 9 personen inclusief de bestuurder. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de wagen een klapband kreeg met als gevolg dat de wagen van de weg raakte en enkele keren over de kop is gegaan. Dit geval deed zich voor omstreeks 19.45 uur.

De 32-jarige autobestuurder heeft fracturen opgelopen en zijn 8 inzittenden hebben eveneens letsels opgelopen. Zij werden allemaal per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De politie zegt dat de bestuurder niet onder invloed van alcohol verkeerde en in het bezit is van een geldig rijbewijs. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: