Vòòr in staat van beschuldiging Hoefdraad

Deze 14 parlementariërs van de oppositie hebben op 19 mei 2020 voor de in staat van beschuldiging stelling van Financiënminister Gillmore Hoefdraad gestemd.

14 parlementariërs van de oppositie hebben op 19 mei 2020 voor de in staat van beschuldiging stelling van Financiënminister Gillmore Hoefdraad gestemd. Het gaat om Riad Nurmohamed, Krishna Mathoera, Asiskumar Gajadien, Chan Santokhi, Jitendra Kalloe, Djoties Jaggernath, Dew Sharman (allen VHP), Gregory Rusland, Patricia Etnel, Marlon Budike (allen NPS), Edward Belfort (Abop), Ingrid Karta-Bink (PL), Cleon Gonsalves Jardin de Ponte (Palu), Carl Breeveld (DOE). Opvallend genoeg waren van zowel de PL- als Abop-fractie slechts 1 lid aanwezig om de fractie te vertegenwoordigen. VHP-assembleelid Mahinder Jogi, die oorspronkelijk ook voor zou stemmen, werd eerder op de avond uit de vergaderzaal gezet door de DNA-voorzitter. De oppositieparlementariers die afwezig waren bij de stemming, zijn Ronnie Brunswijk, Diana Pokie, Dinotha Vorswijk, Marinus Bee (allen Abop) en Paul Somohardjo (PL).

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: