Pick-upbestuurder verleent geen voorrang

De politie van Keizerstraat kreeg donderdag een melding van een aanrijding op de kruising van de Watermolenstraat en de Lim A Postraat. Uit het onderzoek blijkt dat twee voertuigen, te weten een pick-up en een personenwagen, betrokken zijn geweest bij deze aanrijding. Kort voor de aanrijding reed de pick-upbestuurder over de Lim A Postraat. Hij verleende geen voorrang aan de personenwagen, met als gevolg de botsing. Vanwege de aanrijding raakte een slachtoffer gewond. Dit slachtoffer heeft verwondingen aan het hoofd en schaafwonden opgelopen. De politie schakelde een ambulance in, die het slachtoffer afvoerde naar de Spoedeisende Hulp. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en geen van hen verkeerde onder invloed van alcohol. Beide wagens hebben materiële schade opgelopen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: