Tigmanshu Dhulia over Irrfan Khan – Manoj Bajpayee starrer

Tigmanshu Dhulia, die al eens samengewerkt had met Irrfan Khan in een van zijn beste films “Paan Singh Tomar”, zou andermaal samenwerken met zijn favoriete acteur. De film zou gaan over twee vrienden die samen oud worden. De originele titel was “Bichde Sabhi Baari Baari”. Manoj Bajpayee en Irrfan Khan waren aan boord gehaald als de oudere avatars van Amit Sadh en Vidyut Jamwal, die dus de jongere personages speelden.

Maar toen liep Bajpayee weg. Tigmanshu zegt: “Het was het verhaal van twee vrienden. Nadat het niet lukte met Manoj Bajpayee, zouden Irrfan Khan en ik de twee vrienden spelen. Ik had de film een nieuwe titel gegeven: “Yaraa”. Het was een desi-bewerking van de Franse film Les Lyonnais (A Gang Story). Het was het verhaal over hun leven van 1955 tot 2010. Ik verplaatste de plot en de personages naar Uttarakhand waar ik vandaan kom. Ik verloor bijna 15 kg voor de rol. Maar het ging allemaal niet door. Maar het had ook een goede zijde, zei hij, want “issi bahaane maine apna wazan ghata liya.” (op deze wijze kon ik mijn lichaamsgewicht verkleinen).

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: