SNWIS verhoogt waarnemerscapaciteit met 350%

Bij de aanstaande verkiezingen wordt verwacht dat er ruim 20 internationale waarnemers aanwezig zullen zijn in Suriname.

SNWIS heeft met haar mobilisatiekracht de waarnemingscapaciteit op 25 mei a.s. met zeker 350% verhoogd waardoor een groter aantal kiesbureaus onder de waarneming kan vallen. De SNWIS waarnemers, gemotiveerde Surinaamse burgers die hun burgerplicht vervullen, dienen zich te houden aan internationaal geldende gedragsregels voor waarneming, zijn zorgvuldig, onafhankelijk, onpartijdig en hebben daarnaast relevante trainingen gevolgd en instructies gehad.

Hoe zijn de Nationale Waarnemers van SNWIS te herkennen?

Aan een beige gekleurde poloshirt met het ‘SNWIS logo’ aan de voorzijde en een opschrift ‘NATIONALE WAARNEMER’ aan de achterkant. Indien nodig kunnen zij zich ook legitimeren door middel van een door SNWIS afgegeven legitimatie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: