Krishna Mathoera: Van der San liegt!

#zerocorruptie

In gesprek met Dagblad Suriname weerspreekt VHP-lijsttrekker in Paramaribo, Krishna Mathoera, aantijgingen die op haar adres zijn gedaan door kabinetsdirecteur Eugene van der San in het regeringsgezinde programma Bakana Tori.

Van der San stelde dat hij ‘pissig’ werd na het zien van een grote billboard van Mathoera met haar motto ‘zero corruptie’. Volgens van der San is het onkan dat Mathoera met zo iets komt, daar zij volgens hem een vonnis op haar naam heeft. ‘Tijd voor een vrouw’, een andere slagzin van Mathoera, kan nog vond hij. De VHP politica reageert: “Van der San liegt! Dit is een grove leugen. Kennelijk heeft hij de rol van Doekhie, om met modder te gooien, overgenomen. Omdat hij kennelijk niets anders kan. Als minister heeft hij het niet lang gemaakt. Ik heb geen enkele vonnis op mijn naam. Ik waak voor mijn integriteit. Integriteit staat voor heelheid, zuiverheid, onaantastbaar en vooral eerlijk zijn. Een politieke leider kan dus onmogelijk half te vertrouwen zijn, of half eerlijk zijn, of half zuiver zijn. Integriteitsbeleid heeft in mijn politieke partij, de VHP, met een nieuwe generatie politieke leiders, een hoge prioriteit”, stelt Mathoera. Kiezers merken volgens haar heus wel wat het verschil is tussen integere leiders en corruptieve personen en zullen deze partijen massaal afwijzen. “Met de verkiezingen van 25 mei 2020 ligt een kans voor het volk om niet-integere kandidaten en politieke partijen af te wijzen en een tijdperk in te luiden van integer bestuur met integere leiders”, aldus Krishna Mathoera.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: