83-jarige man om het leven gebracht bij roofmoord

De 83-jarige Albert Kruin is vrijdagochtend dood aangetroffen in zijn woning aan de Dinastraat in het politieverzorgingsgebied van Munder. Uit het onderzoek blijkt dat een buurvrouw het lijk heeft ontdekt.

Rond 03.00 uur hoorde de buurvrouw die op hetzelfde erf woonachtig is een gegil. Zij keek naar buiten en zag dat de deur van de achterbuurman op een kiertje openstond. Zij vond het vreemd en besloot toen een onderzoek in te stellen. Zij is toen de woning van de buurman binnengelopen en zag tot haar schrik de 83-jarige man levenloos op de grond liggen. Zijn lijk was onder een hoop kleding verborgen en het huis was compleet overhoop gehaald. De politie werd terstond ingeschakeld. 

Een getuige heeft in de ochtend twee mannen uit de woning, althans uit het erf, zien rennen. De politie die ter plaatse verscheen stelde een onderzoek in. Uit de neus van de 83-jarige man sijpelde er bloed. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer is gewurgd. In het belang van het onderzoek heeft de politie het lijk in beslag genomen ter obductie. Er is ook een televisie weggenomen.

Het onderzoek duurt voort en naar de aanhouding van de verdachten wordt er gewerkt.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: