CARICOM Electorale Observers Missie in Suriname

Een vierkoppige CARICOM-delegatie onder leiding van Dora James uit St. Vincent and the Grenadines is aangekomen in Suriname. De delegatie arriveerde op maandag avond 18 mei 2020. Zij zullen als CARICOM Electorale Observatie Missie (CEOM) de aanstaande verkiezingen van 25 mei 2020 in Suriname waarnemen.

Het is niet de eerste keer dat CARICOM-waarnemers naar Suriname worden afgevaardigd in verband met de verkiezingen. De delegatie bestaat verder uit personen de volgende personen:

  • Dhr. Ian Shelly Hughes van Antigua and Barbuda
  • David Commisiong uit Barbados en
  • Dhr. Gill Arley uit Grenada

De delegatie zal haar werkprogramma op woensdag 20 mei 2020 aanvangen en zal hierbij met regeringsvertegenwoordigers, OKB, politieke partijen alsook vertegenwoordigers van Civil Society gesprekken voeren. De CEOM vertrekt op 27 mei 2020 uit Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: