Brandweerman Sedney heengegaan tijdens het sporten

Brandweerman Brian Sedney, 35 jaar jong, heeft op dinsdag 19 mei 2020 het tijdelijke met het eeuwige verwisseld.

Hoofdbrandweervoorlichter Ulrich Coats heeft tegenover Dagblad Suriname bevestigd dat zijn collega Sedney afgelopen dinsdagavond tijdens het sporten op het veld is neergezegen en daarbij het leven heeft gelaten. Coats heeft ook erbij aangegeven dat hij twee dagen terug een gesprek had gehad met zijn collega. “Sporten maakt binnen het Korps Brandweer Suriname deel uit als een onderdeel van het werk. Je moet steeds fit zijn en ook fit blijven om dit werk ongestoord te kunnen doen”, zegt Coats. Dit jammerlijk geval heeft zich te Albina voorgedaan. Het slachtoffer was bezig te voetballen toen hij plotseling neerzeeg op het veld.

De collaga’s zijn enorm geschokt door dit plotselinge heengaan van Sedney. Het totale KBS wenst de nabestaanden heel veel sterkte toe.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: