Winkelier schiet man in been

Een winkelier heeft vrijdagavond op een man, die vermoedelijk een zwerversbestaan lijdt, geschoten. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer er een gewoonte van maakte om steeds geld aan de winkelier te vragen. Het werd die avond teveel voor de winkelier, waarna hij in een boze bui naar zijn wapen greep en daarna op de man in kwestie het vuur opende. De man raakte gewond aan zijn rechteronderbeen.

De politie werd ingeschakeld, die een onderzoek instelde. Er werd een huiszoeking ingesteld bij de winkelier, omdat hij in eerste instantie ontkende op het slachtoffer te hebben geschoten. In de woning van de winkelier stuitte de politie op een gasbuks en een illegaal vuistvuurwapen. In het belang van het onderzoek werd de winkelier aangehouden en overgebracht naar politiebureau Geyersvlijt. Beide wapens zijn door de politie in beslag genomen en het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De schutter heeft tijdens zijn verhoor bij de recherche toegegeven op de man te hebben geschoten, daar hij van de situatie beu was. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: