Mahinderpersad Sardjoe: “Herstructurering luchtvaartsector noodzakelijk”

Mahinderpersad Sardjoe

Mahinderpersad Sardjoe, SPA kandidaat 2 in Wanica, zegt dat herstructurering van de luchtvaartsector noodzakelijk is. Sardjoe: “Ik ben 32 jaar en gehuwd. Ik woon ruim 5 jaar in Wanica. Ik ben afgestudeerd van het Natin. Ik ben werkzaam bij het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie. Ik ben te werk gesteld op het vliegveld Zorg en Hoop. Daarnaast ben ik ook muzikant en zanger. Ik heb de stap gemaakt naar de politiek want aan de kant staan is in de huidige tijd geen optie meer. Ik heb gekozen voor de SPA. Dit omdat na het bestuderen van de projecten van de toenmalige minister van TCT, Guno Castelen, tevens SPA-voorzitter, tussen 2000-2005, ik tot de conclusie ben gekomen dat de beste zaken tijdens zijn periode gedaan zijn. Zaken zoals radiocommunicatie en ook andere essentiële zaken zijn gerealiseerd. Ook zijn er in het binnenland vliegvelden aangelegd. Er zijn diverse luchtvaarttrainingen verzorgd. Dit alles heeft geleid tot groei van het toerisme. Er is veel kader binnen de SPA. Indien ik gekozen word, ga ik mij sterk maken voor de agrarische sector. De kwaliteit moet omhoog gaan. Je creëert ook werkgelegenheid. Bij productie krijg je automatisch nieuwe banen”, meent Sardjie.  

Sardjoe meent dat de files ook aangepakt moeten worden en moet de luchtvaartsector geherstructureerd worden. “De meeste ontwikkelingen zijn verwaarloosd. In geen jaren zijn er opleidingen geweest. Ook gaan er inkomsten verloren bij de vliegbewegingen. De prijzen moeten aangepast worden. De SPA is bezig met huis-aan-huis-bezoeken. Het veld is open en we gaan voor minimaal één zetel.”

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: