Arjun Kapoor: “Ishaqzaade deed me geloven dat ik een mainstream held kon zijn”

Arjun Kapoor’s debuutfilm Ishaqzaade uit 2012 is vandaag 8 jaar oud en de acteur zegt dat de film hem het zelfvertrouwen gaf waar hij wanhopig naar op zoek was als nieuwkomer. De film was een productie van Aditya Chopra en werd geregisseerd door Habib Faisal. Arjun was er samen in te zien met debutant Parineeti Chopra. Terugblikkend op de eerste dag van de shoot, zei Arjun: ‘Ik zei tegen mezelf dat dit de eerste dag voor de rest van mijn leven kan zijn als ik dit goed doe. En dat is wat ik probeerde te doen. Mijn uiterste best doen en elke dag nemen zoals het kwam en gewoon leveren wat Habib Sir wilde. Als je een film maakt, word je een beetje gevoelloos voor het resultaat. Je wilt gewoon elke dag hard werken en je best doen voor de camera. ” De acteur, voor het laatst gezien in Panipat, zei dat hij, toen hij het eindproduct zag, besefte dat hij zijn mannetje kon staan ​​voor de camera. “Dit gevoel gaf me het zelfvertrouwen dat ik, met de juiste kansen, een mainstream commerciële held zou kunnen blijven. Op dat moment was zelfvertrouwen één ding dat het belangrijkst was voor mij, en dat is wat ik uit Ishaqzaade heb gehaald, ‘luidde zijn verklaring. Hij uitte dan ook zijn dank voor de ondersteuning die het geheel team hem gegeven heeft gedurende het proces om te komen tot het eindproduct. Momenteel is Arjun Kapoor in afwachting van de release van Dibakar Banerjee’s Sandeep Aur Pinky Faraar, waarin hij andermaal samenwerkt met Parineeti Chopra en Aditya Chopra.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: