Zoon slaat arm moeder kapot

De politie van Uitvlugt heeft op vrijdag de verdachte R.P. opgespoord en aangehouden ter zake zware mishandeling c.q. het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel aan zijn moeder. De verdachte heeft zijn moeder zodanig mishandeld dat het slachtoffer een armfractuur heeft opgelopen. De politie heeft de verdachte op basis van dit strafbaar feit opgespoord en in verzekering gesteld. De verdachte ging over tot deze handeling toen hij onder invloed van alcohol verkeerde. Hij is de mening toegedaan dat zijn moeder hem onheus had behandeld en naar aanleiding daarvan heeft hij alcohol gedronken en zijn moeder mishandeld. De moeder schakelde de politie in voor haar zoon. De politie heeft de gewelddadige zoon opgespoord en gearresteerd. In het belang van het onderzoek blijft R.P. in politiearrest.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: