Weer gezin overvallen

Overvallers knallen met gestolen voertuig tegen mast aan

Drie criminelen hebben donderdagochtend rond 04.00 uur een gezin wonende aan de Shirazweg, een zijstraat van de Hiraweg, overvallen. Het gezin, bestaande uit een vader, moeder en een baby, werd in hun diepe rust overmeesterd en gekneveld achtergelaten. Volgens de heer des huizes begaf zich samen met zijn wederhelft rond 23.30 uur ten ruste. Na enkele ogenblikken hoorde hij voetstappen in zijn woning en gelijk daarna werd de slaapkamerdeur van het echtpaar ingetrapt. Hij zag drie overvallers, allen gekleed in het zwart en zwarte mutsen op met zwarte handschoenen. De heer des huizes werd terstond onder schot gehouden en een tweede dader sloeg hem met de kolf van het wapen aan het hoofd. De rovers maakten SRD15.000, Euro5000, sieraden van geel metaal, een laptop en mobiele telefoons van het echtpaar buit. Na de beroving verlieten de daders de plaats met het voertuig, een witgelakte Toyota Noah met het volgnummer PC 45-29, van het slachtoffer. Het gelukte de man om zichzelf en vervolgens zijn echtgenote te bevrijden die door de daders onder het bed waren geduwd.

De politie kreeg kort daarna het bericht dat het gestolen voertuig betrokken was geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval voor een supermarkt aan de Ephraimzegenweg. Het busje is tegen de mast van een billboard en een eethuisje aangekomen. Door tussenkomst van een sleepbedrijf is het bedoeld voertuig naar het station gesleept. De daders zijn vooralsnog onbekend. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: