Moeder met twee minderjarige kinderen overvallen in woning

De politie van De Nieuwe Grond kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag 15 mei een melding van een woningoverval aan de Daministraat. Volgens de vrouw des huizes was zij op dat moment met haar twee minderjarige kinderen thuis. Zij keek naar de televisie en na 23.00 uur begaf zij zich ter rustte. Middernacht schrok zij wakker door een gestommel en nam zij een kijkje. Tot haar schrik zag zij drie criminelen gewapend met vuistvuurwapen en houwers. Zij werd onder schot gehouden en onder bedreiging eisten de daders geld en sieraden. Het huis is compleet overhoopgehaald en zijn de daders ervandoor gegaan met waardevolle goederen, waaronder sieraden en mobiele telefoons. Na de daad hebben de daders de plaats verlaten met haar grijs gelakt voertuig van het merk, Toyota Blade met het volgnummer PH 19-76. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De daders zijn vooralsnog onbekend.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: