Meer dan 2.000 bestuursambtenaren zijn zeer ontevreden en dreigen in actie te gaan

Nieuwe loonreeks laat maanden op zich wachten

De Bond RO trekt aan de bel: meer dan 2.000 bestuursambtenaren zijn zeer ontevreden en dreigen in actie te gaan. De beloofde nieuwe loonreeks laat namelijk al maanden op zich wachten. De bond heeft het idee dat er met hen gesold wordt, waardoor de leden behoorlijk verhit zijn. De shopstewards komen vrijdag bijeen om de verder te nemen stappen te bepalen. De verwachting is dat de bestuursambtenaren maandag in actie gaan. Glenn Swamipersad, voorzitter van de Bond RO, zegt aan Dagblad Suriname dat de bestuursdienst een belangrijke dienst is. “Als de bestuursambtenaren in actie gaan, heeft dat een negatief invloed op de voortgang van de verkiezingen en ook op het helpen coördineren van de activiteiten van het Covid-team”, verduidelijkt Swamipersad.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: