Enorme ontevredenheid binnen KPS wegens bevorderingen

Naar verluidt zal op vrijdag 15 mei een groep officieren worden bevorderd in hun naast hogere rang. Onderinspecteurs van politie zullen in hun naast hogere rang worden bevorderd vanwege de leeftijd. Indien de onder inspecteurs een leeftijd boven de 50 jaar hebben bereikt, worden zij meegenomen bij deze bevordering. Dit vertelt een betrouwbare bron aan Dagblad Suriname. De manschappen zijn eerder deze maand ook bevorderd in hun naast hogere rang.

Er heerst hieromtrent erg veel ontevredenheid binnen het korps. Enkele leden hebben hierover hun misnoegen geuit. Zij vinden dat de HRM-manager doet wat hij wilt en de korpschef blindelings alles uitvoert. Er is intussen een brief gericht aan de bondsvoorzitter, tevens HRM- manager, om een algemene ledenvergadering uit te schrijven. De leden hebben het vertrouwen in deze bondsvoorzitter opgezegd en eisen een bondsverkiezing.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: