Bijkans 7,5 kilo drugs in beslag genomen

Drie aangehouden

De politie van Coronie heeft zondagavond 3 personen, gezeten in een voertuig, staande gehouden bij de controlepost te Burnside. Bij controle bleek dat onder het bedoelde voertuig middels tywraps 15 pakken drugs was vastgemaakt. De politie heeft de pakken in beslag genomen en de verdachten terstond overgedragen aan de Narcoticabrigade. In de wagen zaten de bestuurder Etniel G. (37) en de mede-inzittenden Ruth B. (51) en Rodny B. (27). Uit verklaring van de verdachten blijkt dat de bestuurder de twee passagiers aan de Awiniestraat had opgehaald. Zij wisten niets over de drugs, althans zij ontkennen iets van het spul af te weten. De bestuurder moest het spul leveren in de stad, echter is hij onderweg naar de stad door de politie betrapt. In het belang van het verdere onderzoek heeft de politie van Narcoticabrigade het trio in verzekering gesteld. Het gaat in deze om bijkans 7,5 kilo marihuana.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: