Reactie inzake VHP commercial

De VHP heeft tijdens de campagne voor de komende verkiezingen steeds de boodschap van hoop en geloof in eigen kracht gecommuniceerd. We kunnen Suriname alleen maar redden als we geloof hebben in eigen kunnen. Daarbij worden we voortdurend geïnspireerd door anderen, zowel binnen als buiten Suriname. 

Zo is de recente commercial gemaakt vanuit die krachtige boodschap van hoop en het geloof in eigen kracht. Die inspiratie hebben we vertaald naar eigen voorbeelden in de Surinaamse context. Uit de overweldigende reacties van de inmiddels meer dan 100.000 personen die de commercial hebben gezien, is het duidelijk dat deze boodschap is aangeslagen. Zo goed zelfs dat de NDP zich bedreigd voelt.

De NDP heeft geen weerwoord op de inhoudelijke boodschap van de VHP. En dat is niet zo verwonderlijk, want de NDP heeft geen antwoorden op veel vragen die ze moeten beantwoorden voor de verkiezingen van 25 mei a.s. Ze hebben geen antwoord op de vraag waar alle gelden zijn gebleven, waarom ze verdachten van grove diefstal het hand boven het hoofd houden, waarom ze salarissen niet op tijd kan betalen, waarom ons onderwijs in puin ligt of waarom medicijnen niet beschikbaar zijn.  De NDP gedraagt zich als iemand die terwijl het huis in brand staat, gaat klagen dat de brandweerwagen scheef geparkeerd is. 

De VHP gaat onverstoorbaar door met haar campagne van hoop en zelfvertrouwen. We doen dat met inspiratie van velen die we ontmoeten tijdens meet-the-people campagnes die we de boodschap van hoop brengen. We doen het met de inspiratie  en woorden van helden als Anton de Kom, Mathama Gandhi, Nelson Mandela en John. F. Kennedy.

De voorzitter VHP

Chan Santokhi

error: Kopiëren mag niet!