V.S. Vleesschaarste laat enkele Wendy’s zonder Hamburgers achter.

Met een tekort aan vlees in de VS, hebben sommige Wendy’s restaurants hamburgers – hun kenmerkend item – van het menu gehaald.

De klanten hebben zich tot Twitter gewend om te klagen zij geen hamburgers van het restaurant konden bestellen, dat zijn rundvlees als vers en nooit bevroren in zijn marketing benoemt.

Een controle op Wendy’s app toonde aan dat alleen kipproducten beschikbaar waren voor afhaal- of leveringsorders van ten minste enkele van zijn winkels in Californië. De situatie heeft een aantal klanten ertoe aangezet om te vragen “Waar is het rundvlees?” op sociale media, met een beroep op een Wendy’s catch phrase uit de jaren ’80 die de pret van de kleine hamburgers die door andere ketens worden verkocht.

De vlees-voorzieningsketen van Noord-Amerika is uit elkaar gevallen aangezien uitbraken de slachthuizen vernietigen, die het vooruitzicht verhogen dat het varkensvlees, het rundvlees en de kip van kruidenierswinkelplanken en restaurantmenu’s kunnen gaan ontbreken. Een twaalftal slachthuizen is vorige maand gesloten vanwege infecties onder werknemers die op de verwerkingslijnen zijn vastgelopen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: