Ticketprijzen niet onder competentie Overheid 

Kolonel Danielle Veira benadrukte nogmaals dat alle repatriatie vluchten tot nog toe door de SLM worden uitgevoerd, en dat die haar ticketprijzen zelf bepaalt. Mensen die een retourticket van de SLM hebben, hoeven uiteraard niet te betalen, maar repatrianten die oorspronkelijk met de KLM of TUI zouden vliegen, moeten wel de 700 of 900 euro betalen die de SLM daarvoor vraagt. Veira benadrukte wederom dat iedereen wordt teruggehaald, maar dat de noodzakelijke connecting flights vaak een probleem blijven. De KLM vliegt ook, en is in Suriname in overleg over het uitvoeren van repatriatie vluchten. Zij zijn ook bereid gestrande Surinamers terug te vervoeren, maar dat moet nog goed uitgewerkt worden, ook vanwege de beschikbare quarantaine plekken. Het gaat wat de KLM betreft om circa 300 tot 400 repatrianten, en daar wordt ook naarstig aan gewerkt. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: