Music Composer/Producent Robby Badal vertelt over de huidige situatie in India

Music Composer/ Producent Robby Badal woont al 25 jaren in Mumbai – India. Hij is tevens deel van de Bollywood industrie als music composer en producent. In een interview met Dagblad Suriname geeft hij aan; “Helaas zitten we allemaal thuis in deze lockdown situatie (inmiddels al opgeheven in India) vanwege de coronaviruspandemie. Het heeft niet alleen India, maar de wereld getroffen. Maar toch staat India beter in vergelijking met andere landen als VS, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië. India met een bevolking van 1,35 miljard inwoners heeft tot nu toe 1568 doden en 32138 besmettingen waarvan al 12726 al genezen zijn. Dit is te danken aan de Modi regering die op tijd maatregelen heeft ingevoerd, waardoor het besmettingsaantal niet te groot is. Het zou zeker veel minder zijn, als iedereen goed gevolg had gegeven aan de oproep van PM Modi”, zegt Badal.  Hij zegt dat er nog altijd mensen zijn die zeker niet willen geloven en anderen die denken dat ze beter weten (wie heeft gelijk zal later blijken).

De Bollywood industrie is zwaar getroffen, evenals de muziek industrie. Experts zeggen dat het zeker 2 tot 3 jaren in beslag gaat nemen om het niveau van vroeger te bereiken. “De entertainment industrie waar wij deel van uit maken gaat het heel moeilijk hebben. Artiesten verdienen hoofdzakelijk van shows hier en die zien we niet gebeuren in zeker een jaar tijd met steeds beperkingen op bijeenkomsten. Laten we hopen dat dit virus verdwijnt en ook  als een gewone dagelijkse griep mag zijn. Zodat wij makkelijk ermee kunnen omgaan” aldus Robby Badal

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: